Visszahívást kérek

Megrendelő

Akik minket választottak

Laci és Móni

Laci és Móni

Kedves Eszter!

Szeretnénk megköszönni a gyors ügyintézést családi pótlék ügyben e hónap 4-én küldtük ki Nürnbergbe a Familienkassehoz a kitöltött papírokat és tegnap már a számlánkon volt a pénz nem is számítottunk rá, hogy ilyen gyorsan elintéződik. Nem mellesleg az adóbevallás elkészítésével is elégedettek vagyunk, de az még folyamatban van. Még egyszer köszönjünk a munkátokat és azt hogy bármi kérdésünk volt rögtön kaptunk rá választ, még hétvégén is. További jó munkát, csodás napot kívánok Nektek! Jövőre is veletek csináltatjuk az adóbevallást.

Laci és Móni


Illés család

Szia Eszter!

Nagyon megszeretném köszönni nektek a munkátokat!!11 hónapja hogy a ti segítségetekkel beadtuk Németországba a családi pótlék igénylésünket és a férjem szombaton a Németországi lakcímére megkapta a határozatot ma meg a pénz is a számlánkon volt. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK NEKTEK!!!! Csakis titeket fogunk ajánlani mindenkinek!!!!
További szép napot!

Illés család

SZILIZLICSENKÓNÉ

NAGYON -NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SOK - SOK SEGÍTSÉGET MÉG TELEFONON IS !!MÁJUSBA BEADTUK ÉS MAI NAPON 2014 10 HO , 20 MÁR CSALÁDI KÜLÖMBÖZETET A SZÁMLÁNKRA UTALTÁK !!!!ÖRÖK HÁLÁM ,CSAK AJÁNLANI FOGLAK BEMETEKET DRÁGA ÜGYINTÉZŐ CSAJOK !SOK SOK SIKERT A TOVÁBBI LELKIISMERETES MUNKÁTOKHOZ !!!PUSZIKA ,NAGYON BOLDOG VAGYOK ,MAJD KIUGRIK A SZÍVEM !!! PUSZIKA MINDENKINEK !!!!!!SZÉP NAPOT !!!!!SZILIZLICSENKÓNÉ !!!!!!DUNAFÖLDVÁRRÓL !!!

Krémerné Katics Mária

Kedves Eszter! 

Köszönjük a segítséget!

A német adóbevallásunkat elfogadta a német hatóság és egy hónapon belül a számlánkon is volt a visszaigényelt összeg, pontosan annyi amennyi az adóbevallásban is szerepelt. Ez a 2013-as év volt.

Krémerné Katics Mária


Timi és Albert

Kedves Eszter!

Jelezni szeretném felétek megkaptuk a német adót!A feladástól számítva 2 hónapot vártunk rá ,minden évben kevesebbet kell rá várni,ennek nagyon örülünk.A Tóth család nagyon hálás nektek!Mindig segítő készek vagytok és gyorsak!Puszilunk benneteket sok sikert nektek a továbbiakban!Timi és Albert


Zámborszkiné Barbara

Köszönet a gyors és precíz ügyintézésért, a mai napon megkaptuk a családi pótlék különbözötet.2014 SZEPTEMBER 30-án postáztuk a Familienkasse-nek a papírokat. Nagyon boldogok vagyunk és hálásak! Szép napot ADÓTÜNDÉREK! Zámborszkiné Barbara 2014.11.12

Pápai Veronika

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a pontos is minden tekintetben kimerítő tanácsadásnak. Tájékoztatásuk nagyon segítette jövőbeli döntéseimet!

Ildikó és Sándor

"Kedves Tündérek! Ma megérkezett a bevallás, nagyon szépen köszönjük a gyors munkát! Minden ismerősnek ajánlottalak Benneteket, mert mi nagyon elégedettek vagyunk az elvégzett gyors, pontos munkátokkal. Még egyszer köszönjük!"
V. Ildikó és Sz. Sándor Kazincbarcikáról

Maszlavér Család

Kedves németAdó Tündérek! Szeretnénk megköszönni munkátokat, a mai napon megérkezett a Familienkasse levele, amiben tudatják, hogy megkapjuk a családit. Nagyon-nagyon szépen köszönjük! Idén nem szeretnénk már zaklatni Benneteket, majd jövőre ismét az adóbevallással Szép napot Maszlavér Család

Fazekas család

Drága Eszter!

Ma megkaptuk az adó visszatérítést! Nagyon boldogok vagyunk! Nagyon szépen köszönjük a gyors és korrekt munkátokat, és kívánunk a további munkátokhoz erőt, kitartást és nagyon jó egészséget.

Üdvözlettel a Fazekas család!

Kékesi Zoltán és Bernadett

Nagyon szépen köszönjük kitűnő, gyors munkátokat!

Reméljük, számíthatunk a továbbiakban is a hozzáértő-, szakszerű munkátokra!


Tisztelettel!

Kékesi Zoltán és Bernadett

Füzy család

Sziasztok!

Nagy megkönnyebbülésre megjött a adó-visszatérítés,és nagyon korrektül,amit nagyon köszönünk,mert eddig ez a cég a legkorrektebb! A következő évben is csak nálatok fogjuk intézni,mert a ROLESZT Kft , a legtutibb. Köszönjük szépen.

Füzy családNémet adózás, német könyvelés - Magánszemélyek részére

Németországban progresszív adórendszer van, vagyis akinek magasabb a jövedelme, magasabb adót fizet. Az adó kiszámításánál figyelembe veszik a családi állapotot, a kettős háztartást, és az egyéb adóalap csökkentő tételeket is. Vagyis a levont adók jelentős része visszaigényelhető, amennyiben rendelkezésre állnak az ehhez megfelelő dokumentumok.
Minden egyes adóbevallást az egyedi igények figyelembevételével dolgozunk fel. Minden postai úton, e-mailen, illetve telefonos megbeszélésen keresztül történik, így az ország bármely pontjáról elérhetőek vagyunk. Csapatunk a hozzánk beérkezett nyomtatványokat 3-4 hét alatt feldolgozza.
Bízom benne, hogy felkeltettük érdeklődését, és a közeljövőben megtisztel bizalmával!

Német adózás, német könyvelés - Egyéni vállalkozók, Gbr. részére


Egyre többen kapnak kedvet Németországban egyéni vállalkozóként munkát vállalni. Számukra segítünk az adótörvények kavalkádjában eligazodni, az éves, havi-negyedéves bevallásokat elkészíteni.
Célunk, hogy az adózás területén teljes körű megoldásokat nyújtsunk. Mindenki életében kiemelt szerepet tölt be az „adózás”. Napjainkban az adótörvények folyamatosan változnak, rendszerük egyre bonyolultabb.
németországi telephellyel rendelkező magyarországi vállalkozások
Ügyfeleink részére teljes körű számviteli szolgáltatást nyújtunk. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink pontosan és naprakészen nyomon tudják követni vállalkozásuk pénzügyi helyzetét.

Németországi családi pótlék igénylése

A németországi lakhellyel rendelkező szülő jogosult a családi pótlékra. A német személyi jövedelemadóról szóló törvény határozza meg a családi pótlékot.
Igény szerint lehetőség van kérni a különbözeti elszámolást, mely lehetővé teszi, hogy a magyar családi pótlékról nem kell ideiglenesen lemondani.

Bővebben a www.nemetcsaladi.hu honlapon tájékozódhatsz, vagy keress minket bátran elérhetőségeink egyikén...

Fordítás

Magyar és német nyelven történő fordítás-tolmácsolás, akár Németország területén is. Németországban bejegyzett fordítónk sokak problémáját megkönnyebbíti hivatalos ügyek intézésében.

Magyar személyi-jövedelemadó bevallás

Igaz Németországban dolgozol, de a magyar adóbevallás elkészítése továbbra is fontos.
Amennyiben Németországban dolgozol a magyar adóbevallásban a német jövedelmeket is fel kell tüntetni...