Visszahívást kérek

Megrendelő

Akik minket választottak

Pápai Veronika

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a pontos is minden tekintetben kimerítő tanácsadásnak. Tájékoztatásuk nagyon segítette jövőbeli döntéseimet!

Bujdos Zoltán

Kedves Eszter! Csapatunkkal, pár évvel ezelőtt találkoztunk először. Azóta is tökéletesen meg vagyok elégedve munkájukkal. Kérdéseimre pontos, naprakész válaszokat kapok.

Kovács Viktória

Németadó csapatát mindenkinek csak ajánlani tudom. Folyamatosan tartják ügyfeleikkel a kapcsolatot, így megkönnyítik az eligazodást az adózás területén.

Ildikó és Sándor

"Kedves Tündérek! Ma megérkezett a bevallás, nagyon szépen köszönjük a gyors munkát! Minden ismerősnek ajánlottalak Benneteket, mert mi nagyon elégedettek vagyunk az elvégzett gyors, pontos munkátokkal. Még egyszer köszönjük!"
V. Ildikó és Sz. Sándor Kazincbarcikáról

Maszlavér Család

Kedves németAdó Tündérek! Szeretnénk megköszönni munkátokat, a mai napon megérkezett a Familienkasse levele, amiben tudatják, hogy megkapjuk a családit. Nagyon-nagyon szépen köszönjük! Idén nem szeretnénk már zaklatni Benneteket, majd jövőre ismét az adóbevallással Szép napot Maszlavér Család

Fazekas család

Drága Eszter! Ma megkaptuk az adó visszatérítést! Nagyon boldogok vagyunk! Nagyon szépen köszönjük a gyors és korrekt munkátokat, és kívánunk a további munkátokhoz erőt, kitartást és nagyon jó egészséget. Üdvözlettel a Fazekas család!

Német adózás, német könyvelés - Magánszemélyek részére

Németországban progresszív adórendszer van, vagyis akinek magasabb a jövedelme, magasabb adót fizet. Az adó kiszámításánál figyelembe veszik a családi állapotot, a kettős háztartást, és az egyéb adóalap csökkentő tételeket is. Vagyis a levont adók jelentős része visszaigényelhető, amennyiben rendelkezésre állnak az ehhez megfelelő dokumentumok.
Minden egyes adóbevallást az egyedi igények figyelembevételével dolgozunk fel. Minden postai úton, e-mailen, illetve telefonos megbeszélésen keresztül történik, így az ország bármely pontjáról elérhetőek vagyunk. Csapatunk a hozzánk beérkezett nyomtatványokat 3-4 hét alatt feldolgozza.
Bízom benne, hogy felkeltettük érdeklődését, és a közeljövőben megtisztel bizalmával!

Német adózás, német könyvelés - Egyéni vállalkozók, Gbr. részére


Egyre többen kapnak kedvet Németországban egyéni vállalkozóként munkát vállalni. Számukra segítünk az adótörvények kavalkádjában eligazodni, az éves, havi-negyedéves bevallásokat elkészíteni.
Célunk, hogy az adózás területén teljes körű megoldásokat nyújtsunk. Mindenki életében kiemelt szerepet tölt be az „adózás”. Napjainkban az adótörvények folyamatosan változnak, rendszerük egyre bonyolultabb.
németországi telephellyel rendelkező magyarországi vállalkozások
Ügyfeleink részére teljes körű számviteli szolgáltatást nyújtunk. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink pontosan és naprakészen nyomon tudják követni vállalkozásuk pénzügyi helyzetét.

Németországi családi pótlék igénylése

A németországi lakhellyel rendelkező szülő jogosult a családi pótlékra. A német személyi jövedelemadóról szóló törvény határozza meg a családi pótlékot.
Igény szerint lehetőség van kérni a különbözeti elszámolást, mely lehetővé teszi, hogy a magyar családi pótlékról nem kell ideiglenesen lemondani.

Bővebben a www.nemetcsaladi.hu honlapon tájékozódhatsz, vagy keress minket bátran elérhetőségeink egyikén...

Fordítás

Magyar és német nyelven történő fordítás-tolmácsolás, akár Németország területén is. Németországban bejegyzett fordítónk sokak problémáját megkönnyebbíti hivatalos ügyek intézésében.